Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Eigenschappen
Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 264

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Minerva Winterbanden

De naam Minerva doet ongetwijfeld een belletje rinkelen. Minerva is immers een merk van Belgische makelij dat begin de jaren '90 werd opgericht en verdeeld als Private Label van Deldo. Van bij de lancering heeft het merk een stevige reputatie opgebouwd en het mag voortbouwen op een rijke geschiedenis. Aanvankelijk werden Minerva banden door de Continental-groep (Duitsland) geproduceerd, maar ondertussen gebeurt dat in Azië en Europa. Deldo nam deze beslissing om het merk Minerva meer slagkracht te geven door een betere continuïteit en ontwikkeling te garanderen. Bijgevolg werd het matenpakket van de banden sterk uitgebreid, zowel voor de Minerva zomerbanden als voor de Minerva winterbanden. Aangezien Deldo zelf instaat voor het beheer van de productie, kan het bedrijf de garantie leveren dat het Minerva programma optimaal ontwikkeld wordt voor de Europese markten. Het hoogste niveau voor kwaliteit en assortiment zijn op die manier gewaarborgd. Met ruim 1 miljoen verkochte banden groeide Minerva in Europa uit tot het voornaamste Private Label.

Het productaanbod van Minerva beantwoordt volledig aan de noden van de Europese automarkt. Bovendien behoudt het zijn competitiviteit door voortdurend te blijven vernieuwen. Kwaliteit en uniformiteit vormen de basiswaarden van het merk. Zowel de Minerva zomerbanden als de winterbanden bieden een ongekende stabiliteit, ook bij hoge snelheden. Dankzij de lichte tegendruk van het loopvlakprofiel is een stevige grip op het wegdek gegarandeerd, bij droog weer maar ook bij nat weer. Minerva mag zijn vertrouwen dan ook linken aan het imago van de fabrikant van befaamde wagens die dezelfde naam dragen en de ontwikkeling van de auto-industrie bepaald hebben.

Minerva winterbanden bestaan in heel wat maten voor zowel personenwagens, als SUV's en bestelwagens. Diverse tests laten zien dat Minerva winterbanden een optimale veiligheid garanderen tijdens de winterperiode. Hierbij werden zaken als algemeen rijcomfort en rijcomfort op terrein beoordeeld, alsook de algemene rijkwaliteit en de prijs. Steeds halen Minerva winterbanden een uitstekende score, wat een bewijs is van hun betrouwbaarheid op de weg.


x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info