Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Eigenschappen
Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 278

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Fortuna Winterbanden

Tussen alle bekende bandenmerken is Fortuna een relatief kleine producent van zeer betaalbare autobanden in het lage segment. Het merk maakt banden in veel soorten en gangbare maatvoeringen en de Fortuna winterbanden genieten een goede naam onder automobilisten die zoeken naar veilige en comfortabele banden voor een zo laag mogelijke prijs. De prijs/kwaliteit verhouding zal zeker tot de verbeelding spreken van prijsbewuste consumenten met een kleine beurs die toch graag het gevoel hebben dat ze ook een prima keuze hebben gemaakt als het gaat om kwaliteit en duurzaamheid. De Fortuna banden zijn gemaakt van hoogwaardige rubbersoorten en voldoen aan alle strenge eisen op het gebied van veiligheid en milieu wetgeving. Fortuna banden zijn gewoon een goede keuze voor een laag budget.

Zowel de Fortuna zomerbanden serie als de Fortuna winterbanden zijn er in de bekendste maatvoeringen en zijn vervaardigd met de modernste innovatieve technieken en materialen die garant staan voor een probleemloos gebruik. Fortuna richt zich met zijn banden hoofdzakelijk op het kleine- en middensegment in de auto industrie.


x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info