Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173
Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
35,00 €
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
beperkte voorraad
35,00 €
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
beperkte voorraad
36,80 €
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
beschikbaar
Pagina 1 van 13
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Dunlop Winterbanden

Dunlop

Dunlop is het Britse merk dat in één adem kan worden genoemd met andere toonaangevende autobandenmerken. De goede naam leunt met name op de jarenlange ervaring in banden die vanaf 1888 garant staan voor een goede wegligging, veiligheid en duurzaamheid. Deze reputatie is alleen maar versterkt door de joint venture die de bandenproducent vanaf 1999 is aangegaan met de Amerikaanse Goodyear en het Japanse Sumitomo. Overigens heeft deze samenwerking de marktpositie van Dunlop verstevigd wat de bandenreus dubbel en dwars verdient. Het is niet voor niks dat de banden van Dunlop wereldwijd een begrip zijn.  In het bijzonder, geldt dit voor de Dunlop winterbanden die telkens weer zeer positief uit diverse tests komen.

Dunlop winterbanden worden geprezen voor hun goede rijprestaties tijdens uiteenlopende weersomstandigheden. Dit komt onder meer door het speciale Multi-lamelsysteem. Of het nu sneeuwt, ijzelt of regent, de Dunlop winterbanden passen zich perfect aan. Tevens zorgt het specifieke velgzittingssysteem voor een ijzersterke verbinding tussen de banden en de velgen, wat de rijprestatie en comfort ten goede komt. Dunlop banden hebben dus veiligheid, kwaliteit en comfort hoog in het vaandel staan.

Dat dit ook kenmerkend is voor Dunlop winterbanden, blijkt wel uit de aansprekende testresultaten. Zo kwam de Dunlop SP Winter Sport 4D met een dikke 4-sterren beoordeling uit de ANWB Winterbandentest 2011/2012. Volgens de ANWB zijn de eigenschappen en kwaliteiten zo goed op elkaar afgestemd dat ze hoger scoorden dan andere testbanden (195/65 R 15 T) op het gebied van veiligheid. Dit heeft de band onder meer te danken aan de toegepaste technologieën die een veilige doorreis garanderen bij verlies aan bandenspanning. Hierdoor kan deze band, die tot de beste winterbanden behoort, ook geclassificeerd worden als runflatband. Een ander mooi aspect van de Dunlop SP Winter Sport 4D is zijn goede prijs-kwaliteitverhouding. Net als met deze topper, kunt u met de andere Dunlop winterbanden veilig de weg op!


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK