/

Achilles Winterbanden

Helaas heeft uw zoekopdracht geen resultaten opgeleverd. Wijzig uw zoekparameters om producten te vinden.  You can search by car model

Op ongeveer een uur rijden van de Indonesische hoofdstad Jakarta, ligt het grote productiecomplex van PT Multistrada Arah Sarana (MASA). MASA is producent van verschillende kwaliteitsmerken autobanden, waaronder het merk Achilles. MASA zelf ontstond in 1991 en werkte bij de opbouw van haar bedrijf samen met de bekende bandenfabrikanten Pirelli en Continental. Het kwaliteitsmerk Achilles werd in 2005 door MASA geïntroduceerd en is ontworpen om de concurrentie aan te gaan met de andere grote wereldmerken. Onder het merk Achilles specialiseerde MASA zich ook in sterke winterbanden. De serie Achilles winterbanden dragen de robuuste naam: Achilles Winter 101.

Achilles winterbanden hebben een aantal kenmerken die hun betrouwbaarheid vergroten. Zo is op de band een patroon van in elkaar grijpende vormen te zien. Deze structuur zorgt voor een maximale trekkracht van de band. De centrale rib die over de band loopt geeft de band een grotere precisie en leidt tevens tot sportievere prestaties. De afvloeiing van overtollig water wordt sterk vergroot door de vier rechte groeven die over de Achilles winterbanden lopen. Bovendien heeft het materiaal van de band een speciale samenstelling dat de prestaties bij lage temperaturen extra ondersteunt.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws en de beste aanbiedingen rechtstreeks in je e-mailinbox.