Vredestein

Vredestein T-Trac 2 banden

Vanaf50,90 €per band
Vind uw

T-Trac 2

hier!

Vredestein T-Trac 2 winterbanden

Verwissel op tijd uw autobanden en kies voor Vredestein T-Trac 2 voor uw veiligheid in de winter. Deze banden zijn speciaal ontworpen voor het rijden bij natte en winterse weersomstandigheden. De band laat zeer goede handling en remeigenschappen zien in combinatie met een uitstekende slijtvastigheid. Hierdoor is de band zeer geschikt voor stadsverkeer. Maar ook voor lange ritten is de Vredestein T-Trac 2 een uitstekende keuze.

Het voordeel van winterbanden

Winterbanden zijn in Nederland niet verplicht, maar toch worden ze onder de 7 graden sterk aanbevolen. Dit type banden biedt namelijk een verbeterde grip en een goede wegligging bij nat en winters weer. De remweg is korter ten opzichte van zomerbanden, waardoor er minder kans is op ongelukken. U heeft meer rijcomfort dankzij een lagere geluidproductie. De banden zijn flexibel door middel van een speciaal rubbermengsel.
Bestel gemakkelijk en veilig online bij Tirendo.nl

Vredestein T-Trac 2 bestelt u gemakkelijk en voordelig online bij Tirendo.nl. Tirendo.nl heeft een groot aanbod aan zomer-, winter- en all season autobanden van verschillende merken en in diverse prijscategorieën. De verzending is gratis. Na ontvangst heeft u nog 14 dagen bedenktijd. Ga naar Tirendo.nl en bestel vandaag nog uw nieuwe autobanden, dan heeft u ze binnen een week in huis.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending
Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
14 dagen retourbeleid
Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
Direct op uw adres
Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK