Viking

Viking WinTech banden

Vind uw

WinTech

hier!

Viking WinTech zeer sterk product

De Viking WinTech is een winterband met goede tractie en handling van Viking, een merk van het Duitse Continental. De WinTech is geschikt voor alle typen personenauto's en is online te bestellen op Tirendo.nl.

Tractie en wegligging

Door een slim ontwerp van het profiel dat speciaal is afgestemd op het behoud van voldoende grip op besneeuwde wegen en het juiste materiaal is deze band zeer geschikt als winterband. De stabiliteit wordt gewaarborgd door verstevigde schouders. Door toepassing van siliconen en een goed bandenprofiel behoudt deze band zijn grip op de weg op besneeuwde of beijzelde wegen, en heeft de band een korte remweg in de sneeuw en op natte wegen. Sturen over bochtige wegen in de sneeuw voelt veilig en soepel aan. De WinTech komt goed uit de verf in verschillende vergelijkingstests door Duitse vakbladen. Winterbanden zijn in Nederland niet verplicht, maar met de sterk wisselende weersomstandigheden in ons land wel zeer aan te bevelen. In landen als Duitsland en Zweden zijn winterbanden wel verplicht.

Online bestellen

Bestellen via Tirendo.nl gaat eenvoudig en snel en de betaling geschiedt veilig via de betaalportal van uw eigen bank. Bezorging is gratis binnen Nederland, en Tirendo.nl beschikt over meer dan 600 montagepunten waar u uw aankoop door de professional onder uw auto kunt laten zetten. Tirendo.nl verkoopt alleen online en bespaart daardoor aanzienlijk op kosten. Die besparing geven wij grotendeels door aan de consument, waardoor u op onze website vaak zeer goedkoop uit bent. Profiteer mee!

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK