Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173

Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 52
Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Tristar banden

Tristar

Bent u op zoek naar nieuwe autobanden? Kies dan voor Tristar banden. Tristar is een autobandenmerk met een aantal goed presterende banden in het middensegment. De Tristar zomerband, de Tristar Exopower en Ecopower 2 zijn duurzame producten die voor alle personenauto's geschikt zijn, met een goede rolweerstand en slijtbestendigheid een uitstekende koop op de lange termijn. Beschikbaar in 175/50 R16, 185/50 R16, 185/55 R16 en 225/60 R16. De sportvariant van Tristar, de SportPower presteert goed, een stevige band met voldoende grip bij sportief rijden op asfalt. Sportieve rijders verslijten hun banden vaak vrij snel, en misschien vind je het niet altijd nodig een dure band van een van de bandemerken in het premiumsegment te kopen.

Breed scala aan Tristar-banden

De sportbanden van Michelin en Vredestein gaan wellicht langer mee, maar zijn ook aanmerkelijk duurder. Tristar banden hebben een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Beschikbaar in veel verschillende uitvoeringen tussen de 15 en 20 inch. De Tristar SnowPower S210 en Tristar IcePlus S110 is de winterband van Tristar, uit goede materialen samengesteld en met een goed profiel voor voldoende grip op de weg bij sneeuw of ijzel. Tristar banden hebben een lage rolweerstand, een korte remweg. Winterbanden zijn in Nederland niet verplicht, maar worden wel degelijk aanbevolen door de ANWB. Bovendien is het gedurende de winter in een aantal Europese landen verplicht om winterbanden te voeren.

Tristar banden bieden uitstekende grip tijdens zomerse en winterse weersomstandigheden. Daarnaast bestaat het assortiment uit banden die geschikt zijn voor diverse type auto’s. Bent u op zoek naar een zeer betrouwbaar bandenmerk tegen een budgetprijs? Kies dan voor Tristar banden.

Eenvoudig bestellen op Tirendo.nl

Tristar banden bestelt u nu gemakkelijk online bij Tirendo.nl. De verzending is gratis en u heeft 14 dagen bedenktijd. Ga naar Tirendo.nl en bestel vandaag nog uw nieuwe autobanden, dan heeft u ze binnen een week in huis. Wil je je banden door een monteur laten aanbrengen en goed laten afstellen, kies dan voor bezorging bij een van de meer dan 600 Tirendo.nl montagelocaties in Nederland. Maak op je gemak een keus uit duizenden goede kwaliteit producten en bestel goedkoop online!


x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK