Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173

Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 55
Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Torque banden

Torque banden veruit de sterkste

Torque banden van het Britse Torque worden gefabriceerd onder meer in het Verenigd Koninkrijk en in Duitsland. Het merk biedt zomer- en winterbanden voor personenauto's en licht commerciële voertuigen, maar ook voor vrachtwagens en bussen. Tevens maakt het bedrijf de wielen waar de banden op worden gemonteerd. Het betreft een gespecialiseerd bedrijf met eigen kennis, ontwerpen en productielijnen. Export vindt plaats onder meer naar grote delen van Europa, naar Australië, Nieuw Zeeland. Torque probeert de kwaliteit en duurzaamheid van premium merken zo dicht mogelijk te benaderen door toepassing van goede kwaliteit materialen en intelligente ontwerpen, maar bespaart op marketing en innovatie, waardoor het voor een aanzienlijk lagere prijs kan aanbieden.

Een sterke all rounder

Torque is op veel vlakken sterk, zoals de procurement van de beste materialen en de doorontwikkeling van bestaande banden- en profielontwerpen. Het bedrijf borduurt voort op bestaande ontwerpen en gebruikt de modernste productietechnieken voor een zo sterk mogelijk geheel en zero restproduct.

Online kopen

Online banden aanschaffen is zonder risico en goedkoper dan offline. Wij hebben geen winkels en goed getraind personeel dat u altijd zo goed mogelijk van dienst probeert te zijn. Probeer Torque en probeer Tirendo.nl!


x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK