Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Eigenschappen
  • Helaas zijn er geen banden die overeenkomen met uw zoekopdracht in onze catalogus. Door aanpassen van de zoekfilters of door gebruik te maken de links kunt u uw selectie aanpassen.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Taurus banden

Taurus banden topproducten uit Hongarije

Taurus banden volgens het radiaalconcept (een band met ondersteunende dradenstructuur dwars op de rijrichting) worden sinds 1974 met veel trots gemaakt in Boedapest in Hongarije. Met banden voor personenauto's maar ook voor landbouwvoertuigen was en is dit een veelzijdig bedrijf. Tussen 2013 en 2015 is het gros van de ontwerpen vernieuwd, en Taurus verkoopt en distribueert momenteel moderne banden van topkwaliteit die aan de allernieuwste vereisten voldoen voor wat betreft geluidsproductie, rolweerstand, grip op een nat wegdek, slijtvastheid en efficiëntie. Het nieuwe gamma is ingedeeld in banden voor zware trucks, ON/OFF road en CITY, en daarmee begeeft het merk zich in een aantal specialistische markten. Tirendo.nl biedt een aantal van de banden van Taurus aan voor aantrekkelijk prijzen. Voor trucks, 4x4's en ook voor kleinere stadsauto's is het zeker de moeite waard de producten van dit bedrijf eens wat beter te leren kennen. Check de website van het bedrijf, en maak je keus online op Tirendo.nl!


x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info