Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173

Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 53
Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Sunny banden

Sunny

Sunny is een Chinees bandenmerk dat net als bijvoorbeeld Geostar en Pegasus produceert voor de Chinese binnenlandse markt, maar ook op grote schaal exporteert naar Europa. Sunny banden is een prijsvechter. Deze banden gaan voor ongeveer de helft van de prijs van een Michelin. De kwaliteit van individuele bandenmodellen kan nogal variëren, en het is raadzaam om online even de reviews en zo mogelijk een bandentest van een model na te gaan. Hoe goed ook, een versleten band van een A-merk is minder veilig dan een nieuwe band van een B-merk. Ben je iemand die niet erg veel kilometers maakt, en heb je een rustige rijstijl dan kun je met een Sunny prima uit de voeten!

Waarom Sunny banden

Sunny banden behoren tot de meest betaalbare banden in de markt en dit betekent dat de prijs zeer gunstig ligt in verhouding tot de kwaliteit. Voor de Nederlandse situatie, met de goede wegen en vrij fatsoenlijk weggedrag van automobilisten is het niet een gek idee om een paar tientjes te besparen op een band. Sunny biedt een aantal all season banden, de Sunny SN630 en de SN820. De Sunny SN3800, de Sunny SN3890 en de Sunny SN3980 zijn zg. (ultra) high performance zomerbanden. De Sunny SN3630, Sunny SN3970 en de Sunny SN600 zijn touringbanden, comfortabele banden ontwikkeld voor snelweg en lange afstanden. De Sunny SN3830, SN3860, WinterMax A1, Wintermax NW 211 en Wintermax NW611 zijn winterbanden, gecertificeerd voor gebruik op de Europese wegen en klaar voor gebruik.

Tirendo.nl partnergarages

Tirendo.nl heeft partnerschappen met honderden garages in Nederland op het gebied van onderhoud en monteren van banden en velgen. Tegen een kleine meerprijs worden je banden bij een garage bij jou in de buurt gemonteerd en afgesteld. De bezorging vindt plaats binnen 5 werkdagen, en is volledig gratis. Tirendo.nl is een grote Nederlandse retailer, groot geworden met lage prijzen en goede service. Niet alleen is de bezorging gratis, ook montage is mogelijk en Tirendo.nl heeft het grootste aanbod banden en velgen van Nederland. Het online bedrijf opereert met lage kosten en kleine marges. De meeste producten zijn uit voorraad leverbaar. Er zijn aparte secties met banden voor veel verkochte automodellen in Nederland. En alle banden zijn te vinden in bandentests in een van de vakbladen voor auto's en motoren in Nederland of daarbuiten.


x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK