Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Eigenschappen
Pagina 1 van 1029

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Sunny banden

Sunny banden worden geproduceerd door een onderneming in Zuid China. Dit bedrijf bestaat al sinds 1988 en was het eerste gemoderniseerde bedrijf dat een complete collectie radiaalbanden op de markt bracht. De afgelopen 25 jaar zijn er nog twee vestigingen van de onderneming bij gekomen en inmiddels werken er vijfduizend personen mee aan de productie van de Sunny autobanden. Met een productiecapaciteit van ruim twaalf miljoen sets banden op jaarbasis neemt de fabrikant van de Sunny banden de 33ste plaats in op de lijst van de 75 belangrijkste organisaties binnen de industrie.

Sunny is gespecialiseerd in autobanden. Bij dit merk worden dan ook geen dure of luxe namen gebruikt om aan te duiden over welke band er gesproken wordt. Het assortiment bestaat uit banden die een naam van letters en cijfers dragen. Eenvoud maakt het merk dan ook krachtig en Sunny banden zijn uniek in hun soort. Niet alleen omdat de kwaliteit hoog ligt, maar ook omdat de prijs laag ligt. Sunny autobanden behoren tot de meest betaalbare banden in de markt en dit betekent dat de prijs zeer gunstig ligt in verhouding tot de kwaliteit.


x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info