Star Performer

Star Performer UHP 2 banden

Vanaf64,70 €per band
Vind uw

UHP 2

hier!

Star Performer UHP 2 zomerbanden hoe meer profiel hoe goedkoper

Star Performer UHP 2 zomerbanden zijn banden die onder speciale Star Performer garantieregeling van Tirendo.nl vallen. Afhankelijk van de dikte van het profiel op het moment van onherstelbaar falen van een band ontvang je een hoge korting op de aanschaf van een nieuwe Star Performance band. Tirendo.nl biedt deze service, naast montage en gratis bezorging om het zo aantrekkelijk mogelijk te maken om online banden aan te schaffen via Tirendo.nl.

Veiligheid, prestaties, kwaliteit en prijs

Ultra High Performance banden zijn prima geschikt voor dagelijks gebruik, met uitzondering van sneeuw- en ijsdagen, omdat de band daar met zijn lage profiel weinig grip op krijgt. UHP is bedoeld voor het circuit. Met zacht rubber en laag profiel en brede banden zijn deze banden perfect voor een droog wegdek. De kwaliteit van nieuwe UHP banden is in het algemeen zeer behoorlijk, al zijn er uitschieters naar beneden, vooral bij de goedkope budgetfabrikanten die UHP zien als een goede manier om een band zonder profiel als UHP te slijten. UHP gaat naast een laag profiel ook om materiaalkeuze, waarbij een goede balans moet worden geslagen tussen snelle opwarming voor grip, en slijtbestendigheid. Afhankelijk van je budget en de toepassing zul je als je je band voor normaal woon-werkverkeer gebruikt toch een band willen hebben die minstens een jaar meegaat.

De Star Performer garantieregeling van Tirendo.nl

Met de Star Performance regeling van Tirendo.nl ontvang je bij een resterend profiel van 6 mm of meer een volledig nieuwe band. 5,0 - 5,99 mm - als je een nieuwe Star Performer-band koopt, ontvang je een korting van 80%. 3,0 - 4,99 mm - bij aankoop van een nieuwe Star Performer-band ontvang je 60% korting. 1,6 - 1,99 mm bij aankoop van een nieuwe Star Performer band krijg je een korting van 40%.

Kopen online

Online banden bestellen is eenvoudig op Tirendo.nl. Je hebt de keus uit tientallen verschillende modellen banden, maar met de speciale secties voor HP en UHP kun je het aantal banden inperken, en daarnaast kun je filters instellen op bepaalde merken banden, zodat je snel een keuze hebt gemaakt. Je kunt veilig betalen via de betaalportal van je bank. Producten worden binnen 5 werkdagen geleverd en gratis bezorgd. Maak een keuze uit een van de honderden premium en mid range banden op Tirendo.nl en bestel snel!

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending
Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
14 dagen retourbeleid
Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
Direct op uw adres
Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK