Star Performer

Star Performer UHP 1 banden

Vind uw

UHP 1

hier!

Star Performer UHP 1 zomerbanden korting op basis van dikte profiel

Star Performer UHP 1 zomerbanden een strakke nieuwe premium of mid range ultra high performance band van hoge kwaliteit bestel je eenvoudig en snel op Tirendo.nl. In deze sectie vindt je alle UHP banden overzichtelijk op een rijtje.

Veiligheid, prestaties, kwaliteit en prijs

UHP banden hebben in de regel minder profiel dan doorsnee banden, zijn gebouwd op grip op droge wegen en in bochten. Het materiaal wordt snelle warm, om grip en handling te verbeteren. De banden zijn wat breder en hebben een uitgesproken sportieve uitstraling. UHP banden hoeven niet duur te zijn. TIrendo.nl heeft een goed aanbod mid range producten die het op alle fronten prima doen! Maar het aanbod van de grote premium merken (Continental, Goodyear, Michelin, Bridgestone) is uitstekend en geeft je net die edge die je zoekt als je serieus het circuit op wilt. Prijzen lopen sterk uiteen, en je kunt je keus het best baseren op hoe serieus je bent over het circuit.

De Star Performer garantieregeling van Tirendo.nl

Tirendo.nl heeft een eigen garantieregeling, waarbij je een nieuwe Star Performer krijgt of koopt met hoge korting in geval van blijvende schade aan een band. Dat wil zeggen, bij een profiel van 6 mm of meer ontvang je een volledig nieuwe band. Bij een profiel van nog 5,0 - 5,99 mm ontvang je een korting van 80% als je een nieuwe Star Performer-band koopt. Is van je profiel nog 3,0 - 4,99 mm op het moment dat je een probleem ondervindt met je banden krijg je bij aankoop van een nieuwe Star Performer-band 60% korting. Is er al wat langer met de band gereden, en is er nog slechts 1,6 - 1,99 mm over bij aankoop van een nieuwe Star Performer band, dan krijg je een korting van 40%. De fabrieksgarantie blijft daarnaast natuurlijk van toepassing.

Kopen via Tirendo.nl

Online bestellen is zeer eenvoudig, met de overzichtelijke product- en merkenpagina's en de heldere productbeschrijvingen. Wij bezorgen gratis aan huis, en tegen betaling kan er bij een van de 600 partnergarages van Tirendo.nl in Nederland worden gemonteerd en afgesteld. Op deze manier profiteer je van goede dienstverlening en lage prijzen, en een enorm aanbod! Neem even de tijd voor het uitzoeken van een geschikte band, en bestel veilig en vertrouwd bij Tirendo.nl!

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
2 - 5 werkdagen levertijd*
30 dagen retourbeleid**
Meer dan 1.000 montagepartners
*Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
**Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK