Star Performer

Star Performer SUV 2 banden

Vanaf76,20 €per band
Vind uw

SUV 2

hier!

Star Performer SUV 2 zomerbanden hoge korting bij problemen

Star Performer SUV 2 zomerbanden voor een sterke en kwalitatief goede band en lage prijzen online. Op Tirendo.nl vind je een enorm aanbod van de nieuwste topbanden van Michelin, Goodyear, Continental en andere premiummerken, naast een goed aanbod aan mid range kwaliteitsproducten, voor aantrekkelijke prijzen. Op Tirendo.nl koop je snel, vertrouwd en goedkoop.

Veiligheid, prestaties, kwaliteit en prijs

Banden voor SUV's hebben naast net grotere afmetingen een aantal andere eigenschappen die die geschikt maken voor grotere en zwaardere auto's. De meeste SUV's hebben vrij zware motoren, en banden moeten sterk genoeg zijn om grotere krachten aan te kunnen. Veel SUV-banden zijn uitgerust met run-flat technologie, en hebben verstevigde schouders voor extra grip de bochten. Daarnaast natuurlijk goede bescherming tegen aquaplaning en een goed profiel voor gladheid en besneeuwde wegen. Prijzen variëren met het merk, waarbij in de meeste gevallen een goede premiumband voor een SUV zeker is aan te raden.

De Star Performer garantieregeling van Tirendo.nl

Tirendo.nl heeft een eigen garantieregeling, waarbij voor een onherstelbare fout in een band een korting wordt gegeven oplopend tot 100% van het aankoopbedrag. De korting is afhankelijk van het profiel dat resteert na gebruik. Gaat een band stuk als er nog maar weinig mee is gereden (6 mm of meer: je ontvangt een volledig nieuwe band) dan krijg je een nieuwe band. Is er al wat langer mee gereden (5,0 - 5,99 mm - als je een nieuwe Star Performer-band koopt, ontvang je een korting van 80%) dan is de korting wat lager. Bij 3,0 - 4,99 mm krijg je bij aankoop van een nieuwe Star Performer-band 60% korting. Is de band al vrij ver heen, 1,6 - 1,99 mm dan krijgt je bij aankoop van een nieuwe Star Performer band een korting van 40%. De korting komt bovenop eventueel aanwezige fabrieksgaranties. Met deze garantieregeling probeert Tirendo.nl het gat te overbruggen van een duur aangeschafte premiumband bij een garage, en een mid range band zonder garantie met lage prijs. Als je online koopt, wil je graag toch wat houvast hebben.

Online kopen op Tirendo.nl

Tirendo.nl heeft een groot aanbod premium en mid range banden, van merken van over de hele wereld. Maak op je gemak een keuze uit een van de tientallen geschikte producten op de website, en bestel snel! De bezorging is gratis!

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending
Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
14 dagen retourbeleid
Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
Direct op uw adres
Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK