Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173

Star Performer SPTS AS banden

Vind uw

SPTS AS

hier!

Star Performer SPTS AS winterbanden 40-100% korting bij nieuwe aankoop

Star Performer SPTS AS winterbanden een nieuwe band in geval van permanente schade aan een band, oplopend tot 100%! Afhankelijk van de resterende profieldikte op het moment van meten ontvang je een korting van 40% tot 100% op de aanschaf van een nieuwe Star Performer band op Tirendo.nl. Tirendo.nl biedt deze eigen garantieregeling aan, om het klanten gemakkelijker te maken een keuze te maken voor online winkelen en het online aanschaffen van banden en andere producten voor auto, motor en truck.

Veiligheid, prestaties, kwaliteit en prijs

De Star Performer SPTS AS is een band van Star Performer en is speciaal bedoeld om ervoor te zorgen dat personenauto's een betere grip op de weg hebben bij winterse omstandigheden op de weg. Zowel bij natte als droge condities zorgt deze band voor goede veiligheid. Winterbanden zijn in Nederland niet verplicht gesteld, maar in een aantal van de ons omringende langen worden ze dat wel, en dus is het aan te raden de banden jaarlijks te laten verwisselen. Op deze manier rijd je veiliger, en gaan zowel je zomerbanden als je winterbanden langer mee. Het Nederlandse klimaat wordt steeds grilliger. Een goede Continental WinterContact, Bridgestone Blizzak, Dunlop Winter Response, of Pirelli Snowcontrol levert je een hoop op aan veiligheid. De Star Performer SPTS AS hebben het sneeuwvlokje als symbool toegekend gekregen. Dit betekent dat de banden een profiel bezitten dat uitstekend geschikt is voor rijden in winterse omstandigheden. Het profiel van de SPTS AS zorgt ervoor dat de band zowel bij droog als nat weer goede grip en remeigenschappen heeft. De prijzen van de SPTS AS banden liggen zeer goed ten opzichte van de kwaliteit. De verhouding tussen de kwaliteit en de prijs is dan ook zeer gunstig. Met deze band is het stabiel en comfortabel rijden.

De Star Performer garantieregeling van Tirendo.nl

Met de Star Performer regeling krijg je korting op een nieuwe band. De hoogte van de korting is afhankelijk van het profiel op het moment van meten (bij een onherstelbare fout): 6 mm of meer: je ontvangt een volledig nieuwe band. 5,0 - 5,99 mm: een nieuwe Star Performer-band met een korting van 80%. 3,0 - 4,99 mm: bij aankoop van een nieuwe Star Performer-band ontvang je 60% korting. 1,6 - 1,99 mm: bij aankoop van een nieuwe Star Performer band krijg je een korting van 40%. Het gaat om onherstelbare schade, en de meting van het profiel vindt plaats op het moment dat de band wordt binnengebracht. Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending. Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!

 • Stabiel en comfortabel
 • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
 • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK