Star Performer

Star Performer HP 2 banden

Vind uw

HP 2

hier!

Star Performer HP 2 zomerbanden voor professionele montage

Star Performer HP 2 Zomerbanden voor een sterke high performance band, lage prijzen en het gemak van online bij Tirendo.nl. High performance banden van de grote merken (Continental, Goodyear) en de vele kleinere spelers (Cooper, Fulda, Vredestein) die voor de groten nauwelijks nog onderdoen, plus een aantal fabrikanten van budget producten (Sunny, Apollo) die goedkoop leveren, iets dat van pas kan komen voor mensen die een hoop rubber verslijten.

Veiligheid, prestaties, kwaliteit en prijs

Dit type band is geschikt voor alledaags gebruik gedurende de zomer en in het algemeen in alle typen weersomstandigheden, uitgezonderd sneeuw. Vanwege het vrij gladde profiel (deze banden hebben wel degelijk profiel, maar minder dan reguliere en eco banden) behoudt dit type band zijn grip niet op glad wegdek. Daartegenover staan natuurlijk goede prestaties bij droog weer, of het nu in de stad is tijdens regulier woon-werkverkeer, of op een circuit. Met high performance banden heb je goede grip in de bochten, het materiaal van de band is vaak iets zachter en wordt sneller warm, waardoor je als het ware aan de weg kleeft. Snel optrekken en krachtig remmen. Heb je de beschikking over een auto met krachtige motor, dan is het prettig rijden in een HP band. Prijzen lopen uiteen, afhankelijk van merk en introductiejaar. Vaak biedt Tirendo.nl nog banden aan uit de afgelopen jaren voor een lagere prijs.

De Star Performer garantieregeling van Tirendo.nl

In de Star Performance garantieregeling van Tirendo.nl is een onderverdeling gemaakt naar gebruik, dus de garantie bij schade aan een versleten band is lager dan de garantie op een band waarop nauwelijks is gereden. Bij 6 mm of meer: je ontvangt een volledig nieuwe band. 5,0 - 5,99 mm: een korting van 80% bij aanschaf van een nieuwe Star Performer band. 3,0 - 4,99 mm - bij aankoop van een nieuwe Star Performer-band ontvang je 60% korting. 1,6 - 1,99 mm: bij aankoop van een nieuwe Star Performer band krijg je een korting van 40%.

Online aankopen

Online kopen via Tirendo.nl is eenvoudig en snel. Tirendo.nl biedt lage prijzen, optionele montage bij een garage bij jou in de buurt, gratis bezorging en ontzettend veel keus uit tientallen merken uit de hele wereld. De nieuwste technologieën, onder handbereik. Ontdek meer en bestel snel!

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK