Star Performer

Star Performer HP 1 banden

Vanaf45,50 €per band
Vind uw

HP 1

hier!

Star Performer HP 1 zomerbanden voor de laagste prijs op Tirendo.nl

Star Performer HP 1 zomerbanden voor aantrekkelijke prijzen online bestellen op Tirendo.nl. De beste premium merken maar ook mid range en budget, je vindt het hier voor een blijvend lage prijs. In deze sectie Star Performer High Performance banden vind je alle high performance banden die onder het Star Performance garantieschema vallen, en die met hoge kortingen kunnen worden besteld in geval van blijvende schade aan een band.

Veiligheid, prestaties, kwaliteit en prijs

Niet bedoeld om mee in sneeuw of op ijs te rijden. Banden met minder profiel ontworpen voor responsieve handling en scherpe stuurrespons in zowel natte als droge omstandigheden. Deze banden zijn goed geschikt en veilig voor dagelijks gebruik. Prestaties in termen van wegligging, grip en remafstand liggen beduidend hoger dan normale of eco banden. Kwaliteit is zeer uiteenlopend, afhankelijk van de gebruikte materialen, ontwerp en bouwkwaliteit en in het algemeen grofweg evenredig aan de prijs.

De Star Performer garantieregeling van Tirendo.nl

De Star Performance garantie is door Tirendo.nl geïntroduceerd. De hoogte van de korting in geval van permanente schade aan een band varieert tussen de 40% en de 100%. Op het moment dat je schade meldt wordt de dikte van het profiel gemeten. Bij 6 mm of meer ontvang je een volledig nieuwe band. Tussen de 5,0 en 5,99 mm: als je een nieuwe Star Performer-band koopt, ontvang je een korting van 80%. 3,0 - 4,99 mm - bij aankoop van een nieuwe Star Performer-band ontvang je 60% korting. 1,6 - 1,99 mm bij aankoop van een nieuwe Star Performer band krijg je een korting van 40%. Deze garantieregeling komt bovenop een eventuele garantie van de fabrikant. Wij bieden deze regeling aan om het klanten gemakkelijker te maken te kiezen voor aanschaf van een nieuwe band online. Omdat online winkelen nog niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid is, proberen wij de voordelen van het kopen bij de 'garage om de hoek' zo veel mogelijk te evenaren. Zo werkt Tirendo.nl samen met meer dan 600 bestaande garages, om diensten te kunnen leveren aan klanten zoals montage en afstellen van nieuwe banden, banden verwisselen en opslaan. De garantieregeling is ook onderdeel van deze drive.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending
Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
14 dagen retourbeleid
Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
Direct op uw adres
Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK