Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Eigenschappen
Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 1028

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Sonar banden

Sonar banden worden vervaardigd in hoogwaardige fabrieken in Taiwan, in het Verre Oosten. Het bedrijf heeft meer dan 25 jaar ervaring in het produceren van banden en de kwaliteit en de service zijn dan ook uitstekend. Niet voor niets heeft Sonar meer dan 80% van de Europese vervangingsmarkt in handen. Sonar staat verder bekend om de 12-uur en 24-uur logistiek en in de magazijnen in Nederland is er altijd ruimschoots voorraad aanwezig. Sonar banden zijn recent getest, en komen als beste uit de bus in vergelijking met andere budgetbanden. Veel mensen kiezen voor Sonar vanwege de unieke prijs-kwaliteit verhouding.

De banden van Sonar worden in een aantal uitvoeringen op de markt gebracht. Zo zijn er bijvoorbeeld UHP banden beschikbaar (ultra high performance). Deze banden worden gekenmerkt door het innovatieve asymmetrische patroon dat comfort, rust en wendbaarheid garandeert. Vier brede rondlopende groeven verbeteren de waterafvoer en maken zodoende betere prestaties op nat wegdek mogelijk. Dan hebben de zogeheten PCR banden twee brede rechte groeven, ook weer voor een betere grip op een nat wegdek. De 4x4 banden van Sonar hebben maar liefst vier groeven voor optimale grip tijdens het rijden. Verder vervaardigt Sonar nog speciale banden voor in de sneeuw, LTR banden en SUV banden (sports utility vehicle) banden. Laatstgenoemde banden maken de wat meer sportieve prestaties mogelijk.


x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info