Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Eigenschappen
  • Helaas zijn er geen banden die overeenkomen met uw zoekopdracht in onze catalogus. Door aanpassen van de zoekfilters of door gebruik te maken de links kunt u uw selectie aanpassen.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Sebring banden

Sebring banden milieubewust en efficiënt

Sebring banden uit de Verenigde Staten doen al enkele jaren goede zaken in Europa en in andere delen van de wereld met een uitstekend aanbod aan all season banden, high performance banden, winter- en zomerbanden voor goede prijzen. Tirendo.nl biedt een aantal van de beste banden van het merk aan op de website als antwoord op de groeiende vraag naar budgetbanden in Nederland. De band in het algemeen is technisch gesproken verre van uitontwikkeld, maar wat de budgetfabrikanten goed hebben gezien is dat de gemiddelde automobilist niet zit te wachten op het zoveelste technische snufje dat zijn banden een extra remweg van twintig centimeter verschaft, als dat betekent dat vier nieuwe banden tachtig euro duurder uitvallen. In het algemeen kunnen met goede materialen, intelligente ontwerpen en goede controlemechanismen tegenwoordig heel behoorlijke banden worden geproduceerd die het voor de meeste mensen prima kunnen doen. En dat is precies waar Sebring goed in is.


x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info