Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173

Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 54
Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Sava banden

Sava banden worden geproduceerd in een van de meest geavanceerde bandenfabrieken in Europa die is gevestigd in Slovenië. De fabriek heeft al jaren het milieu certificaat en produceert jaarlijks 8 miljoen banden die in de fabriek streng gecontroleerd en getest worden. Naast zomer en all seasonbanden produceert Sava geavanceerde winterbanden.

Het gebruik van winterbanden is de laatste jaren in de meeste landen verplicht. Bij een skivakantie zijn ze onmisbaar, niet alleen omdat er zonder winterbanden niet naar een skigebied gereden kan worden, ook vanwege de veiligheid. Sava heeft bewezen uitstekende winterbanden voor personenauto's op de markt te brengen. De Sava Eskimo s3 banden zijn van prima kwaliteit en presteren al jaren uitstekend. Ze hebben een hoog kilometrage een goede grip op de weg. De Sava Eskimo s3 banden zijn zeer betrouwbaar, maar de nieuwste winterband van Sava, de Eskimo s3+, is nog geavanceerder. Het profiel heeft een uitgekiend lamellenpatroon voor een vaste grip op nat of besneeuwd wegdek. De rubbersamenstelling bevat silica, zodat deze banden van Sava nog beter presteren. De remprestaties zijn onder barre omstandigheden zeer goed. Bij aquaplaning en natte sneeuw bieden de Sava banden weerstand door het geoptimaliseerde lamellenpatroon, zodat ook in die omstandigheden de veiligheid zo groot mogelijk is. Sava winterbanden zijn goed en redelijk geprijsd. Met velgen erbij is het wisselen zeer eenvoudig en goedkoop.

In het all season segment heeft Sava ook heel wat te bieden. Een uitstekend voorbeeld is de Sava Adapto, die geschikt is voor alle weersomstandigheden. Zo heeft hij bvb. het sneeuwvloksymbool op de zijkant staan, het teken voor winterbanden. Op die manier houdt deze band altijd een goede hechting op de weg.

De bandenindustrie heeft de Sava winterbanden voorzien van de sneeuwvlok op de zijkant van de band en garandeert daarmee dat de band voldoet aan de zeer strenge winterprestatie-eisen van de bandenindustrie. De gebruikers van Sava banden beoordelen de banden zeer hoog als het om prestatie, levensduur en comfort gaat. De prijs-kwaliteitverhouding is meer dan redelijk.


x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK