Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Eigenschappen
Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 1042

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Sailun banden

Sailun banden zijn kwalitatief uitstekende banden die worden geproduceerd in China. Met behulp van zeer innovatieve productietechnieken, hoogwaardige machines en de meest actuele technische expertise slaagt Sailun er steeds weer in om een geweldige serie zomer- en winterbanden voor personenwagens af te leveren.

Echter ook banden voor bestelbussen, 4x4 wagens en vrachtwagens behoren tot het rijke assortiment. Wat zo bijzonder aan Sailun banden is, is het feit dat het concern banden aflevert met een B / B rating. Dit is zeer bijzonder voor China en het betekent dat men met banden van Sailun excellente banden in handen heeft met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding  Sailun vervaardigt banden in de vorm van PCR banden, LTR en SUV banden en OTR banden. Nieuw in het assortiment zijn de UHP banden (ultra high performance) en de HP banden (high performance). Zoals reeds genoemd kan men Sailun banden aanschaffen voor het gehele arsenaal aan voertuigen waarmee men zich op de wegen kan begeven.


x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info