Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Eigenschappen
  • Helaas zijn er geen banden die overeenkomen met uw zoekopdracht in onze catalogus. Door aanpassen van de zoekfilters of door gebruik te maken de links kunt u uw selectie aanpassen.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Runway banden

Als u op zoek bent naar de beste betaalbare banden voor u en uw voertuig, bent u bij Runway banden aan het juiste adres. Naast de kwaliteit van de banden zelf, zijn ook rijgedrag, onderhoud en de tijd van het jaar belangrijk bij de keuze voor de goede band. Bij Runway banden weet men daar alles van en dat komt tot uiting in de kwaliteit van de diverse zomer- en winterbanden van dit merk. Er is terdege rekening gehouden met diverse rijstijlen en weersomstandigheden. Het innovatief gebruik van sterke rubbersoorten en vernieuwende technieken bij het ontwerpen van betrouwbare profielen, heeft er toe geleid dat deze fabrikant een breed assortiment banden van betrouwbare en stabiele kwaliteit kan aanbieden binnen de meeste gangbare bandenmaten.

Runway banden zijn er voor kleine- en middenklasse auto's. Verder produceert het merk ook banden voor aanhangers, kleine vrachtwagens en caravans, en is er een flinke keuze uit diverse banden voor bos- en landbouwdoeleinden. Het is duidelijk dat deze sterk groeiende bandenfabrikant flink aan de weg timmert wat wel blijkt uit het groeiende aanbod van banden met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.


x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info