Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Eigenschappen
Pagina 1 van 1039

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Rovelo banden

Rovelo banden goed ogende banden

Rovelo banden

van het Maleise Rovelo zijn een sterk merk in Maleisië en worden sinds enkele jaren ook in Europa verkocht. Deze banden voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften voor het gebruik op de Nederlandse wegen. De banden worden in moderne productiefaciliteiten in Maleisië gefabriceerd op basis van patenten opgekocht van een aantal gevestigde Japanse bedrijven. In Maleisië wordt vrij goedkoop geproduceerd, en die lage prijzen sijpelen door in lagere prijzen voor de eindgebruiker. TIrendo.nl, in de meeste gevallen al zeer scherp met de prijzen, kan deze banden dan ook aanbieden voor prijzen waar je normaal gesproken nog niet een wieldop voor koopt. Profiteer mee van de lage kostenstructuur van ons platform en kies voor een goede kwaliteit band tegen een lage prijs.

Bestel eenvoudig online

Bestel vandaag nog en uw bestelling wordt binnen een paar dagen gratis bij u thuisbezorgd. Het is ook mogelijk om die bij uw garage te laten afleveren, zodat die uw banden voor u kunnen monteren. Het is niet langer nodig om u tevreden te stellen met de beperkte selectie banden die de garage u levert. Tegelijk willen wij de garagehouder geen werk uit handen nemen. Iedereen doet waar hij goed in is!


x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info