/

Rovelo banden

Helaas heeft uw zoekopdracht geen resultaten opgeleverd. Wijzig uw zoekparameters om producten te vinden.  You can search by car model

Rovelo banden goed ogende banden

Rovelo banden

van het Maleise Rovelo zijn een sterk merk in Maleisië en worden sinds enkele jaren ook in Europa verkocht. Deze banden voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften voor het gebruik op de Nederlandse wegen. De banden worden in moderne productiefaciliteiten in Maleisië gefabriceerd op basis van patenten opgekocht van een aantal gevestigde Japanse bedrijven. In Maleisië wordt vrij goedkoop geproduceerd, en die lage prijzen sijpelen door in lagere prijzen voor de eindgebruiker. TIrendo.nl, in de meeste gevallen al zeer scherp met de prijzen, kan deze banden dan ook aanbieden voor prijzen waar je normaal gesproken nog niet een wieldop voor koopt. Profiteer mee van de lage kostenstructuur van ons platform en kies voor een goede kwaliteit band tegen een lage prijs.

Bestel eenvoudig online

Bestel vandaag nog en uw bestelling wordt binnen een paar dagen gratis bij u thuisbezorgd. Het is ook mogelijk om die bij uw garage te laten afleveren, zodat die uw banden voor u kunnen monteren. Het is niet langer nodig om u tevreden te stellen met de beperkte selectie banden die de garage u levert. Tegelijk willen wij de garagehouder geen werk uit handen nemen. Iedereen doet waar hij goed in is!

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK