Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Eigenschappen
  • Helaas zijn er geen banden die overeenkomen met uw zoekopdracht in onze catalogus. Door aanpassen van de zoekfilters of door gebruik te maken de links kunt u uw selectie aanpassen.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Rotex banden

Rotex banden strak en extreem slijtbestendig

Rotex banden uit het Duitse Gönnersdorf zijn kwaliteitsproducten die het midden houden tussen een budgetband en een premiumband. Rotex produceert goede zomer- en winterbanden, en all season banden voor personenwagens, bedrijfswagens, SUV's, 4x4, trucks en een aantal andere categorieën. Rotex heeft een relatief kleine productiefaciliteit, maar produceer snel en beschikt over een efficiënt distributienetwerk. Tirendo.nl verkoopt Rotex en een aantal andere (voornamelijk Duitse maar ook Nederlandse en Spaanse) mid range merken om een aanbod te creëren in het gat dat de premiummerken zoals Michelin en Goodyear en de budgetmerken uit China en Zuiz-Azië hebben laten vallen. Dit zijn uitstekende banden die steevast in de top-10 lijstjes van de bekende motor- en bandenbladen staan (zomer en winter) en gezien hun prijs en kwaliteiteitsniveau een stuk meer waar voor hun geld bieden dan enkele van de duurdere nieuwe banden uit de zomer- en winterseries van de A-merken.


x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info