/Rockstone banden

Sadly, your search has no results. Please change your search parameters, to find products.  You can search by car model
Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.

Rockstone banden vinden hun oorsprong in China. Het merk profileert zichzelf steeds sterker, mede door een goede verspreiding van de productie die deels in Azië plaatsvindt en deels in Europa, waardoor het soorten en matenpakket in de afgelopen jaren ook steeds verder uitgebreid is. Tegenwoordig ligt er dan ook een interessant assortiment op de planken waarbij de moderne automobilist met een kleiner budget zeer goed uit de voeten kan qua veiligheid, duurzaamheid en comfort voor een betaalbare prijs. Rockstone is voortdurend in ontwikkeling wat blijkt uit het feit dat er in 2011 ruim 20 nieuwe maten werden geïntroduceerd. Op dit moment zijn er nog meer maten voor verschillende toepassingen in ontwikkeling. Rockstone produceert banden voor de meest gangbare maten in de personenauto industrie en levert daarnaast onder anderen ook banden voor kleine vrachtwagens, bestelwagens en aanhangers. Door fabricage tegen zeer lage kosten kan het merk goed concurreren met de andere bekende bandenfabrikanten in hetzelfde segment.

Technisch zijn Rockstone banden prima in orde en het merk voldoet aan alle eisen omtrent veiligheid en milieu. Het merk is innovatief en ontwikkeld zich nog steeds verder en dat zal de komende jaren te merken zijn.

Al met al blijven Rockstone banden een aanrader voor de kritische automobilist die gaat voor goede banden voor een aantrekkelijke prijs.

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK