Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Eigenschappen
Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 1049

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Riken banden

Riken banden zeer robuust en duurzaam

Riken banden worden gemaakt voor zowel personenauto's als bussen en vrachtwagens. Dit bedrijf van Japanse origine is opgericht in 1917 en was aanvankelijk in de chemie en mechanica actief. Vanaf 1956 wordt de merknaam RIKEN gebruikt voor de bandivisie. In 1979 begin het bedrijf met de export van banden naar Europa en de Verenigde Staten. Riken maakt zomer- en winterbanden voor normaal gebruik en voor de autosport. Op Tirendo.nl vindt u een aantal van de best presterende en best verkopende producten van het merk.

Bestellen en bezorgen

Bent u op zoek naar een vervangende set banden voor uw personenauto of busje, dan kunt u op deze website terecht voor een set prima Rikens voor jarenlang onbezorgd rijplezier. U bestelt eenvoudig en snel 24/7 online. De betaling wordt afgehandeld via de betaalportal van uw bank. Bezorging is volledig kosteloos tot aan de deur, of naar uw garage. Tirendo.nl biedt banden voor zeer aantrekkelijk lage prijzen. Dat krijgen wij voor elkaar door alleen online te verkopen, zonder 'stenen' winkels. Wij hebben uitstekend goed geschoold personeel, en een goede selectie van de beste banden voor ieder mogelijk voertuig. Doe er uw voordeel mee! Veel zoekplezier.


x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info