Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Eigenschappen
Pagina 1 van 1044

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Retro banden

Retro banden een goed allround alternatief

Retro banden zijn een kwalitatief goed en betaalbaar alternatief voor het premium segment dat goed is maar erg aan de prijs is. Bandentechnologie ontwikkelt zich voortdurend, en de banden van de premiummerken zijn vanwege de investeringen in nieuwe technologie vanzelfsprekend duurder. Maar een normale rijstijl en goede wegen zoals wij die in Nederland hebben rechtvaardigen niet altijd de extra kosten die deze banden met zich meebrengen. Voor een eenvoudig model dat met zorg en met kwalitatief goede materialen in elkaar wordt gezet kunt u gerust een lage prijs betalen. Op die manier doet u wellicht net iets minder lang met uw banden, maar onze lage prijzen maakt dat meer dan goed. Probeer een alternatief in Retro of een van de tientallen andere minder bekende merken die in Nederland en elders in Europa worden verkocht. Alle banden die op deze website worden aangeboden voldoen vanzelfsprekend aan alle veiligheidsvoorschriften, en komen zelfs regelmatig naar voren als even goed, of zelfs beter dan de duurdere banden van de gevestigde bedrijven.

Onderzoek en bestel online

Doe dus zelf wat vooronderzoek voordat u tot bestellen overgaat, maar laat u niet door de dure premiummerken in de luren leggen!


x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info