Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Eigenschappen
  • Helaas zijn er geen banden die overeenkomen met uw zoekopdracht in onze catalogus. Door aanpassen van de zoekfilters of door gebruik te maken de links kunt u uw selectie aanpassen.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


RAPID banden

RAPID banden een sterke lijn producten

RAPID banden uit Groot Brittannië zijn kwaliteitsproducten die naar Europa en wereldwijd worden verscheept. Rapid heeft een klein gamma zomerbanden waaronder twee zg. eco-savers, banden die speciaal zijn ontwikkeld voor efficiënt rijden, met laag brandstofverbruik en minder slijtage aan het profiel dan de gemiddelde band in deze prijsklasse. Rapid werkt vrijwel uitsluitend aan dit type banden en heeft expertise opgebouwd op als specialist op dit vlak actief te zijn. Dat is een grotere kans dan je misschien zou denken, aangezien de ene na de andere autofabrikant op dit moment overschakelt op elektrische motoren en efficiëntere modellen of daarover nadenkt, en elke methode die maar mogelijk is om efficiënter te rijden wordt aangegrepen door fabrikanten om aan de nieuwe strengere regelgeving voor nieuwe auto's te kunnen voldoen. Tirendo.nl biedt deze bijzondere banden aan voor zeer redelijke prijzen, met gratis bezorging! Grijp je kans en bespaar op de aankoop en je brandstofverbruik!


x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info