Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Eigenschappen
Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 1039

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Radar banden

Radar banden voor een goede wegligging

Radar banden is een merk van Omni United, een bandenfabrikant uit high tech Singapore. Omni heeft naast Radar ook de merken Patriot, Timberland en Corsa in het assortiment, stuk voor stuk sterke op zichzelf staande merken in hun respectievelijke marktlocaties en marktsegmenten. Radar produceert voor personenauto's, SUV's en trailers en maakt zomerbanden, winterbanden en all season banden op verschillende locaties wereldwijd. Tirendo.nl heeft van deze fabrikant een aantal uitstekende producten van dit jaar en het afgelopen jaar in het assortiment. Maak uw keuze nu online en laat uw bestelling gratis thuisbezorgen!

Voor betrouwbaar rijden

Met Radar kunt u ervan op aan dat u een betrouwbaar maar ook comfortabel rijdende band onder uw auto heeft zitten. De fabrikant heeft een goede reputatie als het gaat om de controle van de producten in de eigen faciliteiten. Iedere band wordt aan een aantal kwaliteitscontroles onderworpen met behulp van geautomatiseerde processen, en de controle gebeurt dus niet steekproefsgewijs zoals bij veel andere producenten. Op deze website vindt u bovendien alleen banden terug die aan de hand van praktijktests en professionele beoordelingengoed presteren. Niet alleen het commerciële succes van een merk of band telt bij ons.


x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info