Pirelli

Pirelli Winter SottoZero 3 banden

Vanaf96,60 €per band
Vind uw

Winter SottoZero 3

hier!

Pirelli is de Italiaanse bandenfabrikant die de buitenwereld telkens weer weet te verrassen. Niet alleen in de racesport, maar ook op de autobandenmarkt kennen Pirelli banden hun gelijke niet. Dit blijkt maar weer eens met de pas uitgebrachte Pirelli Winter Sottozero 3.

Rijeigenschappen

Denieuwkomer van Pirelli steekt nu al ver boven andere winterbanden uit. De Pirelli Winter Sottozero 3 is namelijk zo innovatief dat veiligheid met hoofdletters geschreven wordt. Het eerste punt wat de gigant heeft aangepakt is de rubbersamenstelling. De geheel nieuwe formule zorgt ervoor dat u zelfs bij uiteenlopende weersomstandigheden kunt blijven vertrouwen op een perfecte grip. Sneeuw en ijs trotseren is, daardoor geen enkel  probleem voor de  Pirelli Winter Sottozero 3. Dit komt bovendien door de goede waterafvoer dat tevens een goede bescherming biedt tegen aquaplaning. Naast de grip, is ook het tractievermogen onder handen genomen. Met het vernieuwde richtingsgebonden profiel is de Pirelli Winter Sottozero 3 de kampioen in optrekken op sneeuw geworden.

Rendement

Toch levert de winterband niet alleen een uitstekende tractie en een perfecte grip, aangezien milieuvriendelijkheid bij hem ook hoog in het vaandel staat. Het rubber is namelijk zo samengesteld dat het de rolweerstand en dus het brandstofverbruik terugdringt. Met de Pirelli Winter Sottozero 3 gaat u dus veilig én zuinig de winterse weg op!

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK