Pirelli

Pirelli P Zero banden

Vanaf136,40 €per band
Vind uw

P Zero

hier!

Pirelli P Zero: high performace zomer band

De Pirelli P Zero is een premium high performance zomerband met racebloed. Wegligging en grip, zijn zeer sterk en van aquaplaning is geen sprake, zelfs niet bi hoge snelheden op een zeer nat wegdek. Dankzij technieken en materialen uit de Formule 1 weet Pirelli altijd weer te verbazen. In vergelijking met eerdere generaties banden zijn remweg en rolweestand met enkele procenten afgenomen. Dat is niet een eenvoudige prestatie, want de eerdere banden van Pirelli stonden al aan top. Deze band is goedkoop verkrijgbaar bij Tirendo.nl en wordt zonder meerkosten thuisbezorgd.

Pirelli P Zero: strakke wegligging

De verbeterde wegligging van de Pirelli P Zero is een rechtstreeks gevolg van het toepassen van een nieuw profiel dat ontwikkeld werd voor de Formule 1. Wijde groeven zorgen voor een goede afwatering en bescherming tegen aquaplaning. Dankzijn verbeteringen in de materialen is deze band 8% lichter dan andere banden, met behoud van stevigheid. Dankzij een plat ontwerp (van het profiel) dat zeer slijtvast is blijven de prestaties gedurende de hele levelsloop van de band vrijwel gelijk.

Pirelli P Zero: goedkoop online kopen

De Pirelli P Zero is geschikt voor alle typen personenwagens. De aankoop van een extra set winterbanden kunt u wel achterwege laten, want met de veiligheid van deze premium banden zit het wel goed. Vanwege het strakke uiterlijk van de band, dat is te danken aan een aantal beroemde ontwerpers die bij het merk werkzaam zijn (Pirelli staat bekend om zijn mooie ontwerpen) , doet deze band het vooral goed op de wat grotere of sportieve wagens.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending
Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
14 dagen retourbeleid
Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
Direct op uw adres
Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK