Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Pirelli P Zero Trofeo R banden

Vind uw

P Zero Trofeo R

hier!

De Pirelli P Zero Trofeo is een raceband die geschikt is voor snelle auto's. Bandenfabrikant Pirelli heeft deze band speciaal ontworpen voor op het racecircuit bij droog weer. Deze band kan dus de krachtigste auto's aan. Om de Pirelli P Zero Trofeo te gebruiken is men echter niet beperkt tot het racecircuit, want de band is ook goedgekeurd om op de openbare weg gebruikt te worden.

Profieleigenschappen van de band

Het profiel van de Pirelli P Zero Trofeo is zo ontwikkeld dat de band veel tractie en remkracht heeft. Ook kan de auto met deze band koers houden, dankzij brede ribben die centraal in de band liggen. Bovendien beschikt de band over genoeg stijfheid om de belasting die in de bochten ontstaat te weerstaan. Deze band is echt ontwikkeld voor extreem gebruik en heeft daarom een goede grip in bochten en tijdens het optrekken, versnellen en remmen.

Effectiviteit van de band

Hoewel de Pirelli P Zero Trofeo bedoeld is voor de snelste wagens heeft Pirelli bij het ontwerp van de band sterk op het geluidsniveau gelet. Volgens de fabrikant is deze goed. Ook zitten er in de rubbermengsels geen sterk aromatische olië

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info