Pirelli

Pirelli Cinturato P1 banden

Vanaf51,40 €per band
Vind uw

Cinturato P1

hier!

Automobilisten die op zoek zijn naar een van de betere allround banden voor het zomerseizoen, doen met de Goodyear EfficientGrip Performance de perfecte aankoop. Zoals al duidelijk wordt uit de naam die de ontwerpers van Goodyear aan dit model hebben gegeven, is dit een efficiënte high-performanceband waarmee optimale grip op de weg gegarandeerd is. De ultrakorte remweg zorgt ervoor dat chauffeurs van personenauto's zowel op droge als natte wegen veilig en vol vertrouwen kunnen rijden. Het geluidsniveau dat wordt geproduceerd blijft ruim onder de 70 decibel, waarmee dit dus tevens een aangenaam stille band is die voor veel rijcomfort zorgt. Samen met de Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 is de Efficientgrip een van de beste zomerbanden van dit Amerikaans merk, en mag het zich gelukkig prijzen met een plaatsje in de top 5 van de ANWB zomerbandentest 2014.

Profieleigenschappen

Het profiel is voorzien van drie diepe en brede groeven. Deze worden doorsneden door smallere groeven die dwars geplaatst zijn en enigszins schuin lopen, waardoor het loopvlak van de Goodyear EfficientGrip Performance een asymmetrische structuur heeft. Dankzij dit ontwerp heeft de band niet alleen een uitstekende afvoer van water, maar voldoet deze ook aan alle eisen die met betrekking tot de remeigenschappen mogen worden gesteld. Bij droog weer is dit een perfect presterende band en ook als er een zomerse regenbui losbarst blijft hij zijn werk onverstoorbaar doen. Gevaarlijke situaties door aquaplaning zullen zich daarom niet voordoen. Goodyear heeft met deze zomerband dus een topband ontwikkeld, die onder alle omstandigheden zijn wegligging zal behouden.

Rendement

Veilig rijden en een optimale grip zijn natuurlijk van groot belang, maar de EfficientGrip Performance van Goodyear heeft nog meer pluspunten. Zo beschikt de band over een bijzonder lage en daardoor erg goede rolweerstand. Een lage rolweerstand resulteert in een beperkt brandstofverbruik, waardoor deze Goodyear-band bekendstaat als een uiterst zuinige zomerband. Daar komt nog eens bij dat slijtplekken op het profiel pas na vele tienduizenden kilometers autorijden zullen ontstaan. Dankzij zijn beperkte aanschafprijs, is de prijs-kwaliteitverhouding van deze band bovendien ook nog eens bijzonder goed.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK