Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Pirelli Cinturato P1 Verde banden

Vind uw

Cinturato P1 Verde

hier!

Deze band van het Italiaanse bedrijf Pirelli is een echte topper voor de wat kleinere en compactere personenauto’s, en een van de winaars van de ANWB zomerbandentest 2014. Het is ongetwijfelt te danken een het mediteraanse klimaat, dat men er over de jaren een bijzondere expertise heeft opgebouwd op het gebied van zomerbanden, en er heden ten dage een uitgebreide collectie zomerbanden op na houdt. De Pirelli Cinturato P 1 Verde is, met zijn voortreffelijke rijeigenschappen, comfort, en zuinigheid, absoluut een van Pirelli’s pronkstukken.

Profieleigenschappen

Bij Pirelli gebruiken ze sowieso alleen de beste materialen bij de productie van hun banden, maar bij deze band zult u dat zelf ook daadwerkelijk merken. Het innovatieve profiel zorgt voor een evenwichtige verdeling van het gewicht, reduceert de rolweerstand, en staat garant voor een goede grip en een comfortabele wegligging onder alle omstandigheden. Met name bedoeld voor in de stad, is de band ook dusdanig ontworpen dat hij zowel beweeglijk en soepel, en tegelijk toch ook slijtvast en zuinig is.

Rendement

Dat laatste draagt natuurlijk bij aan een beter rendement. Omdat de rolweerstand tot een minimum wordt teruggebracht, mag deze band zeker als zuinig en milieuvriendelijk worden aangemerkt. Bovendien zijn ze er bij Pirelli heel aardig in geslaagd het geluidsniveau te reduceren, wat natuurlijk bijdraagt aan het rijplezier en comfort.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info