Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173

Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 53
Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Pace banden

Pace is een relatief jonge leverancier van autobanden, maar de oprichters van het merk hadden hun sporen in de internationale bandenindustrie ruim verdiend voordat ze Pace opstartten. Het zorgt er voor dat Pace banden voldoen aan alle internationale eisen op het gebied van veiligheid én comfort. En dat maakt de prijs-kwaliteit verhouding uitstekend want Pace levert vergelijkbare banden voor bijna de helft goedkoper dan Europese merken.Pace is formeel een Chinees bedrijf en produceert de autobanden ook in dat land. De eigenaren van het bedrijf (sinds 2002) hadden echter hun sporen in de internationale bandenwereld verdiend: oprichter Mike Zhang werkte bijvoorbeeld 22 jaar bij andere bandenfirma's voordat hij besloot dat Pace betere én goedkopere producten kon leveren.

Pace banden voldoen aan alle belangrijke internationale eisen zoals ECE en DOT en mag zich daardoor meten met gevestigde Europese bandenmerken. Uit diverse tests blijkt dat de banden van Pace uitstekend scoren op het gebied van grip bij droog wegdek, terwijl ook de remweg meer dan goed scoorde. Zelfs op sneeuw lieten de banden van Pace hun eigenaren niet in de steek, hoewel het natuurlijk beter is in de winter met een aparte set banden te rijden. En als je dus acht banden in huis hebt voor veilig rijden, dan is het prettig te zien dat Pace banden bij garages, fastfitters en online in alle gangbare maten en soorten leverbaar zijn, maar dan wel tegen aanzienlijk lagere prijzen.

Een belangrijk aspect van Pace banden is het comfort. Lawaai en hardheid (bonken) zijn vaak een bron van ergernis bij autobanden. Omdat Pace het enige Chinese merk is niet met een niet-Chinees management, luistert het bedrijf goed naar de wensen van zijn Europese klanten. En die extra waarde zorgt voor én comfortabele banden van Pace.


x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK