Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Eigenschappen
Pagina 1 van 1046

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Ovation banden

Ovation banden worden gefabriceerd in Australië, in Melbourne om precies te zijn. Het bandenbedrijf bestaat al tientallen jaren en laat zich voorstaan op zijn ongeëvenaarde expertise, klantenservice en absolute betrouwbaarheid. Het bedrijf is heel benaderbaar en in het geval men vragen of opmerkingen heeft, is men van harte welkom om langs te gaan bij de winkel in Melbourne. Juist omdat het rijden in de 'outback' in Australië bij tijd en wijle best risicovol kan zijn, is er extra zorg besteed aan een zo veilig mogelijk bandenprofiel en een zo groot mogelijke duurzaamheid. Dat deze banden op Europese wegen op en top veilig zijn, behoeft dan ook verdere toelichting.

Ovation fabriceert banden voor personenwagens en banden voor de wat kleinere vrachtwagens. Ovation biedt weliswaar een relatief beperkt assortiment aan banden, doch ieder bandentype voldoet aan de strengst mogelijke veiligheidseisen die het bedrijf stelt aan de eigen banden. De banden voor personenwagens hebben bijvoorbeeld een breder profiel voor nog meer comfort en grip tijdens het rijden. Daarnaast hebben ze groeven in de lengterichting voor de best mogelijk remprestaties tijdens natte en droge weersomstandigheden. Tenslotte zorgt het speciale materiaal waarvan de banden vervaardigd zijn voor ongekende duurzaamheid.


x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info