Nokian

Nokian zLine banden

Vanaf87,40 €per band
Vind uw

zLine

hier!

De Z Line van de Finse bandenfabrikant Nokian is een oerdegelijke zomerband die gericht is op goede prestaties bij hoge snelheden. Dit maakt de band met name geschikt voor snellere personenwagens. Net als andere Nokian banden kenmerkt de Nokian Z Line zich daarnaast door slijtvastheid en optimale grip op zowel een droog als een nat wegdek.

Profieleigenschappen

Het profiel van de Nokian Z Line komt met een zorgvuldig ontworpen, asymmetrisch en omgekeerd patroon. Dit en een rubbersamenstelling die Nokian 'Intelligent UHP Silica' noemt, zorgt ervoor dat de band bij hoge snelheden toch niet te veel hitte genereert. Ook bij een nat wegdek blijft de Z Line verder voldoende grip leveren, want de diepe binnenste groeven zijn in staat in korte tijd veel water af te voeren. Kleine ronde inkepingen, vergelijkbaar met die in een golfbal, zorgen er tevens voor dat de band zo weinig mogelijk lawaai produceert.

Effectiviteit

De Z Line is tenslotte een bijzonder slijtvaste autoband, die zelfs na vele duizenden kilometers afgelegd te hebben nog altijd dezelfde betrouwbare grip blijft bieden. Dit ongeacht de staat van het wegdek. In tegenstelling tot sommige andere autobanden, biedt de Nokian Z Line daarmee een uitgebalanceerde verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK