Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173

Nokian WR D4 banden

Vind uw

WR D4

hier!

Nokian WR D4: het topje van de ijsberg

De Nokian WR D4 is een premium winter band van het Finse bandenbedrijf Nokian, gespecialiseerd in winter banden. Nokian heeft zijn eigen testfaciliteiten en test zijn banden zodat u probleemloos besneeuwde en beijzelde heuvels en bergen oprijdt! Aquaplaning en slushplaning worden effectief tegengegaan. Ook op een droog wegdek presteert deze band uitstekend. U kunt deze en andere banden online bestellenen krijgt ze gratis thuisbezorgd. Deze band is voor alle typen personenauto's geschikt. In veel landen is het voeren van winter banden verplicht. U bent praktisch net zo duur uit als met alleen een set zomerbanden, aangezien u met beide set langer toe kunt.

Nokian WR D4

De Nokian WR D4 heeft het Europese A label voor beste in zijn klasse, in alle formaten. Deze band is kampioen GRIP! Verkregen door innovaties op het gebied van materialen en profielen, maar zeker ook door het door en door testen van de verschillende ontwikkelingen en uitvoeringen, iets wat andere banden merken gewoon niet kunnen, of slechts in beperkte mate op de test tracks van Nokian. Deze band gaat aquaplaning tegen en ook slushplaning, dus schuiven op een wegdek met natte sneeuw, komt zelf onder de meest extreme omstandigheden nog maar nauwelijks voor. Deze band is officieel geschikt bevonden als winterband voor de Europese markt.

Met de Nokian WR D4 heeft u absoluut de beste winterband te pakken. Voor Nederlands aan te raden en voor het buitenland vaak verplicht, met een winterband bent u gewoon veiliger onderweg, en kunt u bovendien op zoek naar het beste op het gebied van zomer banden.

 • Stabiel en comfortabel
 • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
 • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK