Nokian

Nokian WR A3 banden

Vanaf114,20 €per band
Vind uw

WR A3

hier!

Nokian is een Finse fabrikant die sinds 1998 aanwezig is op de autobandenmarkt. Vanaf de productie van de eerste band, heeft Nokian een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Tegenwoordig is het bedrijf de grootste bandenproducent van Noord-Europa, een positie die Nokian oprecht verdient door uitblinkers van winterbanden aan te bieden. Volgens kenners zijn deze Nokian winterbanden niet eens te evenenaren doordat ze vele innovaties ondergaan.  Een voorbeeld van zo’n klasseband is de Nokian WR A3.

Rijeigenschappen

De Nokian WR A3 is een band  die uitmuntend blijft presteren tijdens wisselend en onvoorspelbaar winterweer. De Finse bandenspecialist stelt zelfs dat automobilisten van personenauto’s, waarvoor de band ontwikkeld is, de vooruitzichten niet meer hoeven te raadplegen voor vertrek. Zonder prestaties bij hogere snelheden in te leveren, biedt de hoogwaardige winterband de ideale oplossing bij onvoorziene weersomstandigheden.

Profieleigenschappen

De profiel van de Nokian WR A3 is assymetrisch waarbij de ene helft van het profiel gericht is op optimale stuurprestaties. De andere helft focust zich op de snelle afvoer van water en sneeuw. Nokians eigen Silent Groove Design koelt daarnaast de banden bij hogere snelheden waardoor ze slijtvaster zijn en dus langer meegaan. Samen met de ‘Silent Sidewall’ – technologie die geruisloos rijden mogelijk maakt, waarborgen de winterbanden tevens het rijcomfort.

Rendement

Nokian staat bekend om de zorgvuldige aandacht die het besteed aan de rolweerstand en het daarmee gepaard gaande brandstofverbruik van haar banden. Om dit ook te realiseren voor de Nokian WR A3 is het profiel volgens het Silent Groove Design ontworpen. Met deze Nokian winterband, zit u tijdens iedere weersomstandigheid goed!

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK