Nokian

Nokian Weatherproof banden

Vanaf69,00 €per band
Vind uw

Weatherproof

hier!

Nokian Weatherproof: Finse kwaliteit

De Nokian Weatherproof is een premium all season multi talent band van het Finse topmerk Nokian. Deze band is voor alle typen personenauto's, van compact tot SUV, geschikt. Verkrijgbaar via deze website en zonder kosten thuis bezorgbaar. Verkrijgbaar in de maten 13 tot en met 18 inch. De banden van Nokian worden uitgebreid getest in de eigen testfaciliteiten in Finland.

Nokian Weatherproof: het beste voor een lage prijs

De Nokian Weatherproof heeft een vrij diep profiel en dikke schouder blokken voor grip op besneeuwde wegen, en voor afvoer van water, sneeuw, en vervuiling op de weg. Door innovaties in de toegepaste materialen is het mogelijk om banden te ontwerpen die zowel met extreme kou als extreme hitte kunnen omgaan. Daarmee komen een aantal bandenfabrikanten, waaronder Nokian, dichter in de buurt van een perfecte all round band, waar met vroeger, en dan hebben we over zeven tot tien jaar geleden, zowel een set zomer banden als een set winter nodig waren om te kunnen omgaan met de omstandigheden op de wegen van centraal Europa. Maar ook in Nederland kunnen de weersomstandigheden flink verschillen, en de temperaturen in Nederland worden steeds extremer. Ook kunnen de wegen vrij fors verschillen, afhankelijk van of u in de stad woont, of daarbuiten.

Nokian Weatherproof: online bestellen en gratis bezorging

De Nokian Weatherproof heeft binnen in de band, onder het profiel, een verstevigde rand toegepast die zorgt voor een goede wegligging. De overige eigenschappen, zoals remweg en grip, en veiligheid en comfort zijn goed tot uitstekend, zo blijkt ook uit een aantal tests in Duitse en Nederlandse autovakbladen.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.nl nieuwsbrief en ontvang
5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK