Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Eigenschappen
  • Helaas zijn er geen banden die overeenkomen met uw zoekopdracht in onze catalogus. Door aanpassen van de zoekfilters of door gebruik te maken de links kunt u uw selectie aanpassen.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Nitto banden

Nitto banden goedkope maar sterke producten

Nitto banden van de Amerikaanse bandenfabrikant Nitto maken al sinds 1949 naam in de Verenigde Staten en vinden sinds een aantal jaren ook hun weg naar Nederland en Europa. Nitto is een merk van en voor enthousiastelingen, met speciaalbanden voor auto, truck en sport. Ben je ook maar enigszins serieus over de autosport, of het nu track racing of drag racing is of je gewoon een sportieve automobilist bent, je kunt (en wilt) eigenlijk niet om Nitto heen. Bekijk ook even de prima website van het bedrijf op Nittotire.com voor een overzicht van producten zoals de Mud Grappler Extreme Mud Terrain Light Truck Tire, de INVO Luxury Sport Ultra High Performance Tire en andere fantastische banden van Nitto. Het bedrijf beschikt in de VS over een aantal productielocaties en tientallen distributiecentra, en ook in Nederland zijn de producten van Nitto te krijgen, onder andere hier bij Tirendo.nl.


x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info