Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Nexen N blue HD banden

Vind uw

N blue HD

hier!

De Nexen N Blue HD is een zeer veilige, comfortabele en duurzame autoband van de in 1942 in Korea opgerichte bandengigant Nexen. Banden van Nexen zijn in de laatste jaren bij een sterk groeiend aantal automobilisten in Europa zeer populair geworden. De techniek en de opvallend lage prijs zijn dan ook dik in orde bij deze zomerband. De bijzonder goede grip op de weg en de perfecte tractie zullen veel bestuurders weten aan te spreken. En ook de korte remweg en het gedrag in de bochten zijn zeer aansprekende kwaliteiten van de band. Slijtvastheid en een het geringe geluid binnen en buiten de auto zijn nog eens twee krachtige pluspunten. Het merk heeft ook nog een uitstekend alternatief: de Nexen N 9000!

Profieleigenschappen

Het innovatieve en technisch goed doordachte profiel maakt dat de Nexen N Blue HD onder diverse weersomstandigheden stabiel reageert en weinig gevoelig is voor aquaplanning. Water en vuil worden probleemloos afgevoerd waardoor de band garant staat voor veel ontspannen kilometers op de weg. Een ijzersterk uitgedacht loopvlakprofiel houdt de besturing tijdens verschillende omstandigheden met gemak onder controle.

Effectiviteit

Met de Nexen N Blue HD heeft dit Koreaans bedrijf een kwalitatief hoogstaande zomerband in handen die positief opvalt tussen gelijkwaardige banden van de concurrentie. Veel automobilisten zullen deze krachtige band op waarde weten te schatten vanwege de bijzonder goede prestaties in combinatie met de lage prijs. Deze moderne, technisch hoogstaande autoband biedt veel comfort, duurzaamheid en veiligheid onder uiteenlopende omstandigheden op de weg.

Samenvattend:

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info