Nexen

Nexen N blue HD banden

Vanaf48,30 €per band
Vind uw

N blue HD

hier!

De Nexen N Blue HD is een zeer veilige, comfortabele en duurzame autoband van de in 1942 in Korea opgerichte bandengigant Nexen. Banden van Nexen zijn in de laatste jaren bij een sterk groeiend aantal automobilisten in Europa zeer populair geworden. De techniek en de opvallend lage prijs zijn dan ook dik in orde bij deze zomerband. De bijzonder goede grip op de weg en de perfecte tractie zullen veel bestuurders weten aan te spreken. En ook de korte remweg en het gedrag in de bochten zijn zeer aansprekende kwaliteiten van de band. Slijtvastheid en een het geringe geluid binnen en buiten de auto zijn nog eens twee krachtige pluspunten. Het merk heeft ook nog een uitstekend alternatief: de Nexen N 9000!

Profieleigenschappen

Het innovatieve en technisch goed doordachte profiel maakt dat de Nexen N Blue HD onder diverse weersomstandigheden stabiel reageert en weinig gevoelig is voor aquaplanning. Water en vuil worden probleemloos afgevoerd waardoor de band garant staat voor veel ontspannen kilometers op de weg. Een ijzersterk uitgedacht loopvlakprofiel houdt de besturing tijdens verschillende omstandigheden met gemak onder controle.

Effectiviteit

Met de Nexen N Blue HD heeft dit Koreaans bedrijf een kwalitatief hoogstaande zomerband in handen die positief opvalt tussen gelijkwaardige banden van de concurrentie. Veel automobilisten zullen deze krachtige band op waarde weten te schatten vanwege de bijzonder goede prestaties in combinatie met de lage prijs. Deze moderne, technisch hoogstaande autoband biedt veel comfort, duurzaamheid en veiligheid onder uiteenlopende omstandigheden op de weg.

Samenvattend:

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK