Nankang

Nankang AS-1 banden

Vanaf50,17 €per band
Vind uw

AS-1

hier!

Voor stuurgemak en soepel autorijden is de Nankang AS 1 de aangewezen budgetband. De zomerband zorgt voor een groot rijcomfort en een perfecte grip, zowel bij droog zomerweer als zomerse stortregens is de stabiliteit gewaarborgd. Met de Nankang AS 1 is een korte remweg bovendien gegarandeerd.

Profieleigenschappen

Zijn ongekende grip heeft de Nankang AS 1 te danken aan twee rechte, brede groeven in de lengterichting van het profiel. Hiermee hebben auto's een zeer goede wegligging tijdens droog zomerweer. Ook aquaplaning wordt met deze zomerband tegengegaan. Door de zijwaarts gerichte, smallere groeven wordt regenwater namelijk optimaal afgevoerd naar de zijkanten van de band.

Rendement

Op goed onderhouden wegen blijft de slijtage aan de Nankang AS 1 beperkt. Automobilisten die met deze band rijden, zijn verder zeer te spreken over zijn aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding en het lage brandstofverbruik dat men ermee heeft.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis levering*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 1.300 station montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws en de beste aanbiedingen rechtstreeks in je e-mailinbox.