Michelin

Michelin Pilot Sport Cup+ banden

Vind uw

Pilot Sport Cup+

hier!

De Michelin Pilot Sport CUP Plus vindt zijn oorsprong in de prachtprestaties van razendsnelle raceauto's op het circuit. Hoewel deze eersteklas zomerband gebouwd is om moeiteloos sportieve uitdagingen aan te gaan, is hij ook op het reguliere wegennet prima thuis. Automerken als Porsche en BMW hebben aan de Michelin Pilot Sport CUP Plus een absolute topper. De Pilot Sport CUP Plus hoort immers als geen ander bij een krachtige auto met een sportieve bestuurder die graag te allen tijde een goede grip op de weg wilt houden.

Profieleigenschappen

De Michelin Pilot Sport CUP Plus, opvolger van de Michelin Pilot Sport CUP, blinkt uit in zijn houvast op een nat wegdek. Door een speciale Dual Compound-techniek, waarbij de band op de flanken zachter is dan in het midden, slinkt het gevaar van aquaplaning aanzienlijk. Ook op een droog wegdek maken deze sportieve banden een goed contact met de rijbaan. Het asymmetrische profiel van de Michelin Pilot Sport CUP Plus zorgt namelijk voortdurend voor een prima wegligging.

Effectiviteit

De Michelin Pilot Sport CUP Plus is bij uitstek voor sportieve rijders een geschikte band. Door zijn geavanceerde profiel heeft hij bij zowel droge als natte weersomstandigheden een goede grip op het wegdek. Dit zorgt niet alleen voor meer veiligheid tijdens het rijden, deze band gaat zo ook langer mee. Met Michelin Pilot Sport CUP Plus banden is er dus ook met een snelle sportieve auto aandacht voor duurzaamheid.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK