Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Michelin Pilot Alpin PA4 banden

Vind uw

Pilot Alpin PA4

hier!

De Michelin Pilot Alpin PA4 is een band van echte topkwaliteit en dankzij zijn prestaties ideaal voor winterse omstandigheden. Liefhebbers van sportieve auto's zullen zich hoogstwaarschijnlijk dan ook prima thuis voelen bij deze winterband. De Pilot Alpin PA4 zorgt, dankzij zijn uitgekiende profiel, namelijk voor een sublieme controle bij winters weer. Zo heeft dit model in vergelijking met zijn voorganger, de Michelin Pilot Alpin PA3, een kortere remweg bij natte weersomstandigheden en op ijs. Ook bieden de banden meer grip bij het optrekken van de auto. De Michelin Pilot Alpin PA4 is dus een goede keuze voor bezitters van krachtige personenwagens, die ook in de winter een goede controle willen tijdens het rijden.

Profieleigenschappen

Diverse technieken zorgen ervoor dat de Michelin Pilot Alpin PA4 een goede veiligheid en stevige grip biedt bij winters weer. Zo omvat zijn bandenprofiel diepe lamellen in drie richtingen, die ook nog variabele hoeken hebben, waardoor deze winterbanden meer houvast heeft op winterse ondergronden. Verder presteert de Pilot Alpin PA4 goed vanwege een vernieuwde HelioCompound-rubbersamenstelling. Hierdoor heeft deze wintertopper een betere grip op zowel een nat, besneeuwd of ijzig wegdek. Een diep uitgesneden profiel verzorgt betere prestaties bij het optrekken, het nemen van de bochten en tijdens het remmen.

Effectiviteit

Ondanks het feit dat de Michelin Pilot Alpin PA4 optimaal optrekt, krachtig remmt en vlot door de bochten rijdt, gaat de band lange tijd mee. Bovendien garandeert deze kwaliteitstopper immer een lage CO2-uitstoot. Hierdoor is de Michelin Pilot Alpin PA4 niet alleen een goede keuze voor automobilisten met een sportieve rijstijl, maar ook voor degenen die duurzaamheid belangrijk vinden.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info