Michelin

Michelin CrossClimate banden

Vanaf387,90 €per band
Vind uw

CrossClimate

hier!

Michelin CrossClimate: échte all season met strakke prestaties

De Michelin CrossClimate is een premium all season band, geschikt voor alle typen personenauto's. Deze band heeft voor de winter een 3PMSF rating, dat staat voor three-peak-mountain with snowflake, en gaat volgens Michelin zelf meer dan 6000 km langer mee dan premium concurrenten. En dat zijn niet de minsten!

Michelin CrossClimate: relatief goedkoop

De Michelin CrossClimate is een zeer, zeer nette band met excellente prestaties. Deze band heeft hoge verwachtingen gewekt bij Michelin en daarbuiten, en maakt die verwachtingen meer dan waar. De remweg op nat en op droog zijn uitmuntend, terwijl deze Michelin tegelijk met sneeuw en ijs overweg kan. Dat betekent dat het een van de weinige èchte all season banden is, dus een band waar met in landen als Nederland en Engeland, waar de weersomstandigheden nu eenmaal onvoorspelbaar zijn, en het zo nu en dan toch best hard kan sneeuwen, het hele jaar door mee uit de voeten kan. De CrossClimate is beschikbaar in 23 verschillende uitvoeringen, van 14 tot 18 inch, waarmee tegen de 95% van alle auto's die in Europa rondrijden zijn gedekt. Michelin plant een aparte uitvoering voor SUV's, die inmiddels best al wel beschikbaar zou kunnen zijn.

Michelin CrossClimate: technisch hoogstandje online te bestellen

Ook de reviews van rijders over de Michelin CrossClimate zijn erg positief. Het verschil tussen een mid range band en een premiumband wordt op deze manier wel erg groot, en kan je als automobilist een hoop schelen in termen van veiligheid, rijplezier, maar ook brandstofverbruik en geluid. Voor diegenen die erg veel rijden en inderdaad geregeld slecht weer tegenkomen is de band een uitkomst. Hij presteert zoals een winterband in de winter, en als een zomerband onder normale omstandigheden. Dat betekent dat je de relatief kleine meerprijs van de Franse godheid er eigenlijk vrijwel direct weer uit hebt. Wanneer je met de CrossClimate rijdt heb je eenvoudigweg geen aparte set winterbanden meer nodig. Maar het belangrijkste is toch wel dat je altijd met een veilig gevoel onderweg bent, en er vanuit kunt gaan dat je auto in alle omstandigheden precies doet wat je wilt. Deze band is online te bestellen op Tirendo.nl, en wordt gratis thuisbezorgd.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.nl nieuwsbrief en ontvang
5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK