Michelin

Michelin CrossClimate + banden

Vanaf132,30 €per band
Vind uw

CrossClimate +

hier!

Michelin CrossClimate + zeer goede all rounder

De Michelin CrossClimate + is bijzonder in dat hij eigenlijk nauwelijks opvalt. Hij presteert op alle vlakken goed, onder alle weersomstandigheden en op alle typen wegdek. Dat is een sterke prestatie, hoewel voor Michelin niet uitzonderlijk. Michelin is wereldwijd de absolute top als het gaat om bandentechnologie, met een ongelooflijke hoeveelheid ervaring en een enorm budget voor R&D. Michelin is de welbekende Franse autobandenfabrikant natuurlijk, een bedrijf dat gedurende de afgelopen decennia talloze kleine innovatieve bedrijfjes maar ook concurrenten heeft opgeslokt. En dat is te merken aan de indrukwekkende reeks onverwoestbare alleskunners die Michelin ieder jaar weer presenteert. De CrossClimate is geen uitzondering in dat hij een strak en goed doordacht ontwerp combineert met goede materialen en een goede testprocedure.

Tests en reviews

Michelin staat steevast aan de top in de tests die door de Duitse en Nederlandse wegenwacht en andere onafhankelijke onderzoeksinstituten worden uitgevoerd. Tirendo.nl neemt banden op die goed uit tests naar voren komt, zodat u kunt kiezen uit kwaliteit en zich niet druk hoeft te maken om de prestaties na een aantal jaren, ook al koopt u online. Tirendo.nl bezorgt bovendien gratis. u heeft de mogelijkheid uw banden onder uw auto te laten monteren bij een van onze montagepunten in Nederland. Daar zijn er inmiddels meer dan 600 van!

Bestellen en bezorgen

Bestel dus eenvoudig online en betaal veilig via uw eigen bank. Laat uw bestelling eenvoudigweg gratis thuisbezorgen, or laat uw banden monteren. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe set Michelins!

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK