Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173

Michelin Alpin 5 banden

Vind uw

Alpin 5

hier!

Michelin Alpin 5: winter touring

De Michelin Alpin 5 is een premium touring winter band en het beste en nieuwste dat Michelin te bieden heeft op het gebied van winter materiaal. Deze band is voor personenauto's en SUV's geschikt, inclusief zwaardere auto's, en is online bestellen op Tirendo.nl. De banden worden gratis thuisbezorgd, dus u bent goedkoop uit, goedkoper dan door het kopen bij een garage. De Alipn 5 komt in de ADAC winter banden test van 2015 naar voren als beste presteerder op de gebieden: sneeuw, nat en remmen op ijs. Niet onbelangrijk als u straks weer de Alpen probeert af te dalen met de auto vol kinderen.

Michelin Alpin 5: winter banden test

Specifiek behaalt de Michelin Alpin 5 in de Duitse winter banden test de volgende resultaten: op droog: bevredigend; op nat: zeer goed; op sneeuw: zeer goed (beste); comfort: bovengemiddeld; brandstofverbruik: zeer goed; slijtage: zeer goed. In de test gaat de Alpin met de absolute top mee in een test met 19 banden, waaronder banden van Continental en Yokohama, Fulda en Bridgestone.

Michelin Alpin 5: goedkoop en gratis bezorging

In het algemeen scoort de Michelin Alpin 5 ook volgens andere online bronnen op alle vlakken voldoende, dus grip, remweg op nat en op droog, comfort en brandstofverbruik zijn dik in orde. Vooral wanneer u 's winters vaak toch even buiten Nederland zoekt, is het aanbrengen van een setje winter banden aan te raden, en in sommige gevallen verplicht. Ook in Nederland kan het natuurlijk zomaar hard vriezen, al houdt het meestal niet lang aan. Hoewel all season banden steeds beter worden, doet u er in het algemeen toch het beste aan uw banden met de winter te verwisselen.

 • Stabiel en comfortabel
 • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
 • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK