Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Eigenschappen
Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 14

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Michelin 195 60 r15 Banden

Deze Michelin 195 60 r15 past onder alle gangbare types stadsauto en compacte MPV's, waarin 5 tot 7 personen vervoerd kunnen worden. De bandenmaat van deze Michelin geeft aan dat het om een standaard maat gaat met een loopvlak van 195 mm breed. Dit loopvlak biedt prima eigenschappen in zowel de stad als op de grote weg. De breedte van de autoband past onder elke auto en ook bij het vinden van een geschikte velg zal deze band geen enkel probleem opleveren.

De verhouding tussen het loopvlak (breedte van de band) en de doorsnede (hoogte) van de band is bij deze Michelin 195 60 r15 60%. Dit betekent dat de band wat hogere zijwanden heeft en dus stoerder oogt. Hij past dus prima bij compacte MPV's. Het standaard loopvlak met de iets grotere flanken maken deze Michelin band ook zuinig omdat de rolweerstand lager is.

De Michelin 195 60 r15 is een radiaalband. Radiaalbanden zijn min of meer standaard geworden bij moderne auto's. Door de constructie van de band krijgt de auto vooral in de bochten meer grip op de weg. Ook de remweg van radiaalbanden is korter en hierdoor biedt de band extra veiligheid. Radiaalbanden zijn comfortabel en geven weinig bandenlawaai door aan de chauffeur en passagiers. Ook buiten maken moderne radiaalbanden minder lawaai.

Deze band is probleemloos te monteren op velgen van 15 inch. Dit is een gangbare maat en dus zal er altijd een fraaie velg worden gevonden om het uiterlijk van de auto compleet te maken.


x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info