Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Eigenschappen
Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 1037

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Maxtrek banden

Maxtrek banden een van de betere banden

Maxtrek banden zijn een Chinees product uit de zuidoostelijke provincie Guangdong, het oude Kanton. In de provincie Guangdong is met een miljoeneninvestering een productiefaciliteit opgezet die nu tot een van de grootste van China behoort. China heeft een oneindige binnenlandse vraag, en Chinese bedrijven kunnen dus goed verdienen en in nieuwe producten investeren. Zo ook Maxtrek. Een relatief nieuw bedrijf met moderne voorzieningen en geautomatiseerde productielijnen. Tirendo.nl biedt een aantal van de nieuwste generatie zomer- en winderbanden van het merk aan.

Duurzame productie

Maxtrek is een nieuw bedrijf met moderne faciliteiten. De machines waarmee de banden worden gefabriceerd en gecontroleerd behoren tot de mest geavanceerde die er te krijgen zijn. De banden worden met kwaliteitsmaterialen gemaakt en nog in de fabriek op fouten gecontroleerd. Er wordt zeer zuinig met materiaal omgesprongen, en overgebleven materiaal (rubber en metaal, andere kunststoffen) worden nog tijdens de fabricage teruggewonnen en hergebruikt. Een aantal van de patenten en ontwerpen zijn van bestaande, meer gevestigde autofabrikanten overgekocht. Zodoende heeft u voor een relatief laag bedrag een zeer geavanceerd product in handen.

Bestellen en bezorgen

Bestel 24/7 online op TIrendo.nl en laat uw banden gratis thuisbezorgen.


x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info