Matador

Matador MP92 Sibir Snow banden

Vanaf53,00 €per band
Vind uw

MP92 Sibir Snow

hier!

De Matador MP 92 SIBIR SNOW is een nieuwe generatie winterband die een unieke combinatie van rijgenot, veiligheid en comfort biedt. De voordelige band maakt indruk met zijn voortreffelijke rijeigenschappen in winterse omstandigheden. De Matador MP 92 SIBIR SNOW geeft een optimale tractie en perfecte stuurhandling op besneeuwde en beijzelde wegen. Daarnaast levert deze winterband uitstekende remprestaties op gladde ondergrond. 

Profiel

Het speciale profiel van de Matador MP 92 SIBIR SNOW bestaat voor een deel uit asymmetrisch lopende lamellen en deels uit draairichting gebonden lamellen. Deze bandenstructuur zorgt voor een stabiel weggedrag en voorkomt tegelijkertijd hevige slijtage. De bijzondere rubbersamenstelling van deze Matador banden garandeert ook een goede stabiliteit en handling in de bochten en bij hoge snelheden. De tractie is tevens opvallend goed. Het profiel van het loopvlak leidt tot een snelle en doelmatige waterafvoer bij lichte en zware regenbuien. Hiermee wordt het risico op aquaplaning sterk teruggedrongen. 

Effectiviteit

De Matador MP 92 SIBIR SNOW banden zijn vanwege de geringe slijtage een goede keuze. De stabiele wegligging en lage rolweerstand zorgen ervoor dat deze banden een lange levensduur hebben, met een laag brandstofverbruik. Het hoge kilometeraantal dat met deze banden wordt gehaald, drukt de kosten en maakt deze band tot een voordelige investering. Matador legt de nadruk op milieuvriendelijkheid, dat gezien de lage uitstoot van schadelijke gassen bij deze autobanden helemaal wordt waargemaakt. 

Kenmerken

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK